Iwata IS-850 Smart Jet

18 L/min

Iwata IS-850 Smart Jet
Euro 359.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeIS850DE
De Iwata Smart Jet-airbrushcompressor is compact en stil en produceert een vooraf ingestelde werkdruk van 1,4-1,8 bar. Het is een goede keuze voor algemene toepassingen die een lage tot gemiddelde luchtdruk vereisen.

Iwata Smart Jet is uitgerust met automatische uitschakeltechnologie, waardoor de compressor zichzelf uitschakelt wanneer hij niet in gebruik is. Het is bekend dat deze functie-upgrade de levensduur van de compressormotor verlengt omdat het de werklast van de motor in de loop van de tijd vermindert. Iwata Smart Jet heeft een vochtfilter dat pulsatie voorkomt en condensatie vasthoudt, waardoor schone, droge lucht wordt geleverd. De gemonteerde manometer geeft de luchtdruk weer.

De volledig instelbare luchtregelaar wordt bediend met de regelknop en de meter geeft de precieze luchtdruk weer (Opmerking: bij oudere modellen wordt de automatische uitschakelfunctie omzeild bij gebruik van de ontluchtingsklep). De Smart Jet heeft een luchtinlaatfilter dat de motor beschermt tegen stof en deeltjes en gemakkelijk toegankelijk is voor snelle filterwisselingen.

Iwata Smart Jet wordt geleverd met een zeer sterke polyurethaan airbrushslang voor 1/8 airbrushes. Ook inbegrepen zijn luchtslangadapters voor airbrushes van het merk Badger, Aztek en Paasche, een vervangend luchtinlaatfilter en een gedetailleerde gebruiksaanwijzing.