MICROMOT 60/EF

MICROMOT 60/EF
Euro 37.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeProx28512
Met een diameter van slechts 35 mm ligt hij ongeëvenaard in de hand. Daarnaast het lage gewicht (ca. 230 g), een aangenaam geluid en vrijlopend dankzij een uitgebalanceerde motor met een geslepen, kogellageras. Met hoogwaardige MICROMOT stalen spantangen worden zelfs de kleinste schachten absoluut centraal geklemd. Geen gerammel en het inslaan van gereedschap!

Alle apparaten in deze serie werken met laagspanningsveiligheidsspanning. Een voeding is vereist voor gebruik. Wij raden de PROXXON voeding NG 2 aan.
Notitie:
De snelheidsregeling van onze 12-volt-apparaten werkt alleen bij gebruik via niet-gestabiliseerde voedingen (bijv. Alle MICROMOT-transformatoren). Aansluiting op gestabiliseerde voedingen is mogelijk. De apparaten werken dan op maximale snelheid (geldt ook voor werking op batterijen).

Boor- en freesapparaat MICROMOT 60 / EF

Met snelspanboorkop van 0,3 - 3,2 mm. Bijzonder voordelig bij het werken met insteekgereedschappen met verschillende diameters, b.v. B. met HSS-boren. Kan ook worden gebruikt met stalen MICROMOT-spantangen. Andere technische eigenschappen en uitrusting zoals voor de MICROMOT 60 / E

NO 28512