Iwata IS-50 Silverjet

9 L/min

Iwata IS-50 Silverjet
Euro 259.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeIS50DE
De Iwata Silver Jet-compressor is ideaal voor de hobbyist of professionele gebruiker die een kleine, betrouwbare luchtbron wil in een aantrekkelijk en veelzijdig ontwerp. Het stille en compacte formaat van de Silver Jet maakt hem ideaal voor gebruik in kleine werkruimtes en snelle opstellingen. Het zal de meeste airbrushes met zwaartekrachtvoeding aandrijven voor lagedruktoepassingen van ongeveer 0 tot 1,3 bar.

Deze compressor is eenvoudig te bedienen en vereist geen onderhoud en levert gemakkelijke, betrouwbare lucht wanneer u die nodig hebt. Met de luchtregelknop kunt u de werkdruk aanpassen en de meter geeft een nauwkeurige bar-waarde weer, zodat u uw luchtstroom nauwkeurig kunt afstemmen op uw airbrush en project. De ingebouwde airbrushhouder biedt een veilige en handige plek om uw airbrush te laten rusten als u niet aan het spuiten bent. Wanneer u klaar bent met uw spraysessie, zorgt de ingebouwde snoeropwikkeling voor eenvoudig opbergen.

Inclusief een duurzame cobra-airbrushslang van polyurethaan voor 1/8-airbrushes. Ook inbegrepen zijn luchtslangadapters voor airbrushes van het merk Badger, Aztek en Paasche en een gedetailleerde gebruiksaanwijzing.