Iwata IS-875 Smartjet Pro

18 L/min

Iwata IS-875 Smartjet Pro
Euro 449.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeIS875DE
De Iwata Smart Jet Pro-airbrushcompressor is compact en stil met een lage tot gemiddelde output en een instelbare werkdruk van 0-2 bar

De Iwata Smart Jet Pro is uitgerust met automatische uitschakeltechnologie, waardoor de compressor zichzelf uitschakelt wanneer deze niet in gebruik is. Het is bekend dat deze functie-upgrade de levensduur van de compressormotor verlengt omdat het de werklast van de motor in de loop van de tijd vermindert. Iwata Smart Jet Pro heeft een vochtfilter dat pulsatie voorkomt en condensatie vasthoudt, waardoor schone, droge lucht wordt geleverd. De volledig instelbare luchtregelaar wordt bediend met de regelknop en de meter geeft de precieze luchtdruk weer. De sterke, beschermende buitenhoes voegt duurzaamheid toe en bevat een gemonteerde airbrushhouder. De moderne Smart Jet Pro heeft een luchtinlaatfilter dat de motor beschermt tegen stof en deeltjes en gemakkelijk toegankelijk is voor snelle filterwisselingen. De beschermende buitenhoes voegt duurzaamheid toe en heeft een gemonteerde airbrushhouder zodat u uw airbrush gemakkelijk kunt laten rusten wanneer deze niet in gebruik is.

Iwata Smart Jet Pro wordt geleverd met een zeer sterke polyurethaan luchtslang met 1/8 schroefdraad. Ook inbegrepen zijn luchtslangadapters voor airbrushes van het merk Badger, Aztek en Paasche, een vervangend luchtinlaatfilter en een gedetailleerde gebruiksaanwijzing.