Iwata IS-925 Power Jet Lite

34 L/min

Iwata IS-925 Power Jet Lite
Euro 499.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeIS925DE
De Iwata Power Jet Lite-airbrushcompressor is stil, onderhoudsarm en produceert lage tot hoge output en werkdrukken van 0-3,5bar.

De automatische uitschakeltechnologie zorgt ervoor dat de compressor zichzelf uitschakelt wanneer hij niet wordt gebruikt. Het is bekend dat deze functie-upgrade de levensduur van de compressormotor verlengt omdat het de werklast van de motor in de loop van de tijd vermindert. Iwata Power Jet Lite heeft een vochtfilter dat pulsatie voorkomt en condensatie vasthoudt, waardoor schone, droge lucht wordt geleverd. De volledig instelbare luchtregelaar wordt bediend met de regelknop en de meter geeft de precieze luchtdruk weer. De sterke, beschermende buitenhoes voegt duurzaamheid toe en bevat een gemonteerde airbrushhouder. De moderne Power Jet Lite heeft een luchtinlaatfilter dat de motor beschermt tegen stof en deeltjes en gemakkelijk toegankelijk is voor snelle filterwisselingen.

Iwata Power Jet Lite wordt geleverd met een zeer sterke polyurethaan airbrushslang voor1/8 airbrushes en een extra luchtinlaatfilter. Ook inbegrepen zijn adapterfittingen voor airbrushes van het merk Badger, Aztek en Paasche en een gedetailleerde gebruiksaanwijzing.